Esertepe Tuvalet Gideri Açma I Etlik Lavabo Açma

22

Esertepe Lavabo Tıkanıklığı Açma

Esertepe lavabo tıkanıklığı açma; Tuvalet ve lavabo giderleri çeşitli nedenlerden dolayı tıkanabilmekte ve sizleri mağdur edebilmektedir. Birçok kişinin başına gelen bu tür olumsuz durumlarda tek başına çözüm aramak daha çok zarardan başka bir işe yaramamaktadır. Her öneriyi uygulamaya çalışan kişiler, boruları kullanılamaz hale getirebilmekte ve kendilerine de zarar verebilmektedir. Çeşitli cisimler veya kimyasallar ile tıkanan boruları açmaya çalışmak yerine, işin uzmanı Uzman Tesisat’ı arayın en hızlı şekilde sizlere ulaşalım. Makina ile tıkanan borulara zarar vermeden çözümler sunuyoruz.

Esertepe Tıkanık Açma

Teknolojinin ilerlemesi ile kullandığımız ürünlerde çeşitlenmekte ve hızlı bir şekilde hizmet vermekteyiz. Tuvalet ve lavabo gibi giderlerin tıkanma sebeplerinin tespit edilmemesi durumunda defalarca tıkanma sorunu ile karşılaşabilmektesiniz. Sık bir şekilde tıkanan borularda atılan cisimlerden ziyade, tesisat hataları ve aşırı derecede kireçlenme ile boruların giderek tıkanması gözlemlenmektedir. Kameralı cihazlarımız sayesinde tuvalet tıkanıklığı ve nedenleri yerinde tespit edip kullanıcıları bilgilendirmekteyiz. Bu işlem sayesinde kesin çözüme kolay ve masrafsız bir şekilde kavuşmaktasınız. İleride daha büyük masraflar ile karşılaşmamak için sizde UZMAN TESİSAT ve profesyonel ekibimizle irtibata geçiniz.

Müşteri memnuniyetini kendisine prensip edinmiş firmamız ve profesyonel ekibimiz sayesinde hiçbir tıkanıklık sizleri mağdur edememektedir.

Web için resimler23

Lavabo tıkanıklığı açma

Ev veya iş yerlerinde en çok kullanılan yer lavabolardır. Kullanma şekli ve kullanılan ürünlerin kalitesinden dolayı Ara ara lavabo tıkanıklığı problemi ile karşılaşılabilir.Ilk olarak bu durum olağan görünüp İnsanlar kendi yöntemleriyle açmaya çalışabilir. Ama kullanılan kimyasal maddeler istenmeyen sonuçlara neden olur. Çok ve yanlış yöntemle kimyasal kullanıldığında, lavabo gider hattı komple zarara uğrayabilir. Bu ve benzeri durumlarda kameralı lavabo açma gibi profesyonel metot ile önüne geçilmesinde AKS TESİSAT ANKARA imdadınıza yetişmektedir.

Lavabo neden tıkanır ? I Esertepe Lavabo Tıkanıklığı Açma

Lavabo tıkanıklığı her evde karşılaşılan bir problemdir. Genel olarak tıkanma nedeni 2 sebepten kaynaklıdır. İlk olarak lavabonun kullanım şekli tıkanıklığa sebep olan en büyük faktördür. Mutfaktaki lavaboya dökülen çay posası, yemek artıkları ve lavabonun özensiz kullanım şekli lavabonun tıkanmasının ana nedenidir. Banyodaki giderlerde ise saç ve tüyler birikmektedir. Düzenli olarak temizlenmediğinde ise tıkanıklık meydana gelir.

  Bir sonraki tıkanma sebebi ise giderlerde kullanılan ürünlerin kalitesidir. Kalitesiz ürünler zamanla aşınarak tıkanmaya neden olur. Bu ve benzeri durumların önüne geçilmesi için giderlerde kullanılan boruların ve aparatların kalitelisini kullanmak gerekir. Lavabo tıkanıklığı açma her 2 durum sebebiyle de ihtiyaç duyulan hizmettir. AKS TESİSAT, Ankara’da ikamet eden insanlara hizmet vermektedir.

Lavabo tıkanmasında ki en büyük neden kullanıma bağlı hatalardır. Peki bu hatalar nelerdir ?

  • Lavaboda tıraş olmak, giderinde kalan sakallar özellikle pimaşborusunun dirseğinde birikerek tıkanıklığa neden olur.
  • Lavabonun giderinde kalan sabun parçaları, lavabonun süzgecinden geçerek gider borusuna yapışır çapını daraltır ve suyun yavaşlayarak gitmesine sebep olur.
  • Mutfak lavabosuna yemek artıklarını atmak, pimaş borusunda birikme yaparak tıkanıklığa neden olur.
  • Çay posasının lavaboya dökülmesi, lavabonun tıkanmasının en büyük etkenlerindendir.
  • Lavaboya yağ dökmek, pimaş borusunun içinde sertleşerek yapışır ve çapını daraltmaktadır.
  • Pimaş borusunun yapımı sırasında eğiminin tam olarak ayarlanamaması veya dirseklerin düzgü  bir şekilde ayarlanamaması da tıkanıklığa sebep olur.

AKS TESİSAT İLE KOLAY VE HIZLI ÇÖZÜM

Evin boru ve giderleriyle ilgili sorunlar insanların korkulu rüyası olmuştur. AKS TESİSAT günümüzdeki teknolojiyi yakından takip ederek tüm bu sorunların önüne geçmektedir. Kameralı lavabo açma yöntemi sayesinde, tıkanıklık olan yer cihaz yardımı ile saptanmaktadır.Her biri kendi alanında uzman olanprofesyonel ekibimiz tıkanıklık olan bölgeyi inceleyerek problem oluşumunun ana nedenini tespit eder. Sonrasında sadece hasarlı noktaya odaklı bir çalışma yaparlar. Boru değişimi gerekli ise problemli nokta çıkarılır ve kaliteli parça takılır. Bu sayede tıkanıklık problemi ortadan kalkar. Esertepe Lavabo Tıkanıklığı Açma

Mutfak lavabosu tıkanıklığını açma yöntemleri

Tıkanan lavabo giderleri en başta kötü kokulara neden oluyor. Peki mutfak lavabosu tıkandığı zaman nasıl yöntemler kullanılabilir.

  1. Sirke ve karbonat kullanılarak açılabilir.
  2. Sirke ve tuz kullanılarak açılabilir.
  3. Evde var ise pompa ile açılabilir.
  4. Lavabo giderine tel ve benzeri ürünler kullanılarak açılabilir.
  5. Lavabo açma kimyasalları kullanılabilir.
  6. Robot ile lavabo açma yöntemi kullanılabilir.

Biz bu konuda çok tecrübeye sahibiz. Tıkanan giderleri zarar vermeden robot ile açıyoruz. Tıkanıklığı açtıktan sonra gider tamamen Açılmış mı diye kamera ile kontrol ediyoruz. Kamera ile kontrol ettikten sonra uzman ustamız tıkanıklık sebebinin neden olduğunu size detaylı bir şekilde anlatmaktadır. Son olarak da tıkanıklığı açtıktan sonra basınçlı su ve kimyasallarla pimaş’ın içini yıkayarak sizleri tamamen bu problemden kurtarıyoruz.

Robotla tıkalı lavabo nasıl açılır?

Robot cihazı tıkanan lavaboları açmak için kullanılan bir teldir. Lavabo tıkanıklığının sebebi pimaş borusunun içerisindeki bir cisim ise robot Cihaz kullanılmalıdır.

Bu cihaz lavabo borusunun içindeki maddeleri parçalayarak, iterek veya çekerek çıkarır. Pimaş’taki sıkışan maddeye göre değişmektedir. Eğer parçalanabilecek bir madde ise robot cihazının ucundaki yayına parçalama aparatı takılarak maddenin parçalanması sağlanır. Eğer parçalanamayacak bir madde ise cihazın ucuna farklı bir aparat takılır ve içerideki madde ya geri çekilir ya da rögara kadar itilir. Esertepe Lavabo Tıkanıklığı Açma

Kamera ile lavabo nasıl açılır ?

Kameralı görüntüleme cihazı, tıkalı lavaboya açmak için en önemli cihazdır. Robot cihazının kullanılacağı durumda, ucuna hangi aparatın takılacağını kameralı görüntüleme cihazı belirler. Lavabodaki tıkanıklık açıldıktan sonra tamamen açılıp açılmadığını kameralı görüntüleme cihazı ile kontrol edilir.

Yorum bırakın